Se plătesc restanțele salariale sportivilor de la SCM

74

Încă zece zile mai au de așteptat sportivii de la SCM Timișoara până la plata salariilor restante. Primarul a anunțat pe rețelele de socializare disponibilitatea de a vira minim 1,5 milioane de lei și de a încheia o perioadă dificilă.

Ajunși cu restanțele salariale la aproape 3 luni, sportivii de la clubul Primăriei Timișoara au aflat în sfârșit când vor primi încasa o parte din aceste restanțe. Cu ultima leafă încasată pe luna mai, rugbiștii, handbaliștii și baschetbaliștii mai au de așteptat încă zece zile până la mult promisa virare a restanțelor. Asta le promite primarul Nicolae Robu…

”Îmi face plăcere să le comunic sportivilor de la SCM Timișoara este vorba de rugby-iști, handbaliști și baschetbaliști și staff-urilor tehnice că am analizat cu atenție posibilitățile de plată din 10 septembrie 2018 și voi direcționa către SCM minim 1.5 milioane lei, posibil chiar 2 milioane lei, toți destinați lor, pt salarii! Eu le mulțumesc tuturor pt seriozitatea arătată, pt înțelegerea de care au dat dovadă, PT CARACTERUL DOVEDIT -așa sportivi să tot avem!- și îi asigur că fac tot ce este omenește posibil să reajungem cât mai repede la o punctualitate a plăților impecabilă!

Le urez mult succes în competiții și-i asigur că le sunt permanent aproape, chiar dacă timpul nu-mi permite să le-o arăt prea des și prin relaționare față-n față!” a scris primarul pe pagina personală.

Clubul SCM a desființat în această vară două echipe, baschet feminin și handbal feminin, tocmai pe motivul de a reduce din cheltuielile care depășiseră bugetul inițial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.