Centrul de întreținere al lotului 4 din autostrada Lugoj – Deva, aproape de finalizare. Video

215

Lucrările avansează tot mai mult pe lotul 4 al tronsonului de autostradă Lugoj – Deva. Desi muncitorii sunt într-o mică vacanță, după o muncă asiduă pe perioada lunii august, se mai lucrează la centrul de întreținere de la Șoimuș.

”La clădirea operațională din viitorul Centru de Întreținere Șoimuș, aflat pe Lotul 4 al autostrăzii #A1 Lugoj – Deva, lucrările sunt pe ultima sută de metri. În cursul lunii august, s-a montat centrala termică, s-au făcut probe la pompele termice care vor deservi clădirea, a început montarea instalațiilor interioare (electrice și termice), s-a lucrat la finisajele din grupurile sanitare”, transmite DRDP Timișoara.

Se mai muncește la platforma spațiului de servicii, la atelierul de întreținere și reparații ale utilajelor necesare în funcționalitatea autostrăzii, precum și la depozitul de materiale antiderapante pentru iarnă. Anul acesta, lotul de 22 de kilometri ar trebui finalizat. Stadiul lucrărilor este de 90%.

 

La clădirea operațională din viitorul Centru de Întreținere Șoimuș, aflat pe Lotul 4 al autostrăzii #A1 Lugoj – Deva, lucrările sunt pe ultima sută de metri. În cursul lunii august, s-a montat centrala termică, s-au făcut probe la pompele termice care vor deservi clădirea, a început montarea instalațiilor interioare (electrice și termice), s-a lucrat la finisajele din grupurile sanitare etc. Lucrările au continuat și la platforma spațiului de servicii, la atelierul de întreținere și reparații ale utilajelor necesare în funcționalitatea autostrăzii, precum și la depozitul de materiale antiderapante.

Publicată de DRDP Timişoara pe Miercuri, 29 August 2018

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.