Se oprește furnizarea gazului la Colterm, Timișoara rămâne fără căldură

266

Timișoara va rămâne, din nou, fără apă caldă și căldură. Reprezentanții Colterm spun că se oprește furnizarea gazului și că nu se știe exact până când abonații vor sta fără agent termic. Promisiunile sunt  că numai până în weekend.

”Din cauza unor lucrări care se vor efectua într-una dintre stațiile de reglare-măsură care alimentează cu gaze naturale municipiul Timișoara, atât la CT Centru cât și la CET Sud se va întrerupe alimentarea cu gaz, începând cu data de 11 octombrie, ora 8.

Având în vedere complexitatea lucrărilor care trebuiesc efectuate, nu se poate preciza cu exactitate momentul în care va fi reluată alimentarea cu gaze. Totuși, se estimează că furnizarea gazelor naturale se va relua în intervalul de timp cuprins între 11 octombrie, ora 18 și 12 octombrie, ora 18.

În aceste condiții, COLTERM SA este nevoită să facă următoarele schimbări în programul de furnizare a apei calde de consum și încălzirii, pentru ziua de joi, 11 octombrie:

• între orele 0 – 8 se va furniza atât încălzire cât și apă caldă de consum, în condiții normale;

• între orele 8 – 17 se va întrerupe furnizarea încălzirii și a apei calde;

• între orele 17-24 se va furniza doar apă caldă, la temperatură redusă la 45 grade C.

În funcție de informațiile privind reluarea furnizării gazelor naturale, vom reveni cu programul de furnizare al apei calde de consum și încălzirii pentru ziua de vineri, 12 octombrie”, transmite Colterm.

Căldura și apa caldă au mai fost întrerupte la Timișoara de câteva ori în ultimii doi ani pentru că societatea de termoficare nu a plătit gazul furnizorului, având și acum restanțe de 7 milioane de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ