Se întorc ninsorile în Banat? Cum va fi vremea astazi și mâine?

725

Deși meteorologii de la Centrul Meteo Banat-Crișana, anunțau ieri ninsori doar în regiunile muntoase din regiune, astăzi zăpada i-a luat prin surprindere pe locuitorii din mai toate așezările Banatului.

Meteorologii de serviciu anunță că astăzi, valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru această dată. Cerul va fi mai mult noros. Local vor fi precipitații sub formă de ninsoare, ploaie, lapoviță și respectiv ninsori la altitudini mai înalte. Izolat vor fi depuneri de polei. La munte va ninge și se va depune strat nou de zăpadă. Vântul va sufla slab la moderat din sector predominant vestic. Spre dimneață vor fi condiții de ceață.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 și 8 grade, iar cele minime între -4 și 0 grade.

Mâine, vremea va fi în general închisă și umedă. Cerul se va înnora treptat din vest. Pe arii restrânse ziua și mai extinse noaptea vor fi precipitații sub formă de ploaie și lapoviță. La munte va ninge. Vântul va sufla slab la moderat din sector vestic, apoi sudic, cu intensificări la munte și izolate în rest.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 și 8 grade, iar cele minime între -4 și 3 grade, mai scăzute în depresiuni spre -7 grade.

LĂSAȚI UN MESAJ