Se întâmplă la Timişoara: şi-a lăsat caii la păscut între blocuri

1846

Timişoara este un oraş de cinci stele mai mult teoretic. Unii oameni se plâng că în parcurile din oraş uneori se întâlnesc cu şobolani, iar pe străzi cu căruţe trase de cai. De asemenea, unii locuitori din capitala Banatului cresc şi animale domestice.

Dovadă stau imaginile surprinse, ieri dimineaţă, de poliţiştii locali pe strada Ioan Neculce din Timişoara. Un cetăţean a semnalat prezenţa a trei cai lăsaţi liber pe domeniul public, care erau la păscut chiar între blocuri. În urma verificărilor efectuate a fost identificat proprietarul animalelor, care s-a ales cu o amendă de 100 lei, iar apoi a luat caii din zonă.

În ultima perioadă de timp au fost multe asemenea cazuri, dar acțiunea de identificare a proprietarilor este foarte dificilă deoarece caii sunt găsiți departe de locul unde sunt cunoscuți proprietarii, iar semnele de identificare nu sunt aplicate„, transmite Poliţia Locală Timişoara.

1 COMENTARIU

  1. E normal , arata ca o pasune, nu e intretinut . De vina sunt locatarii aia puturosi, nu-si ingrijesc spatiul din fata ferestrei . Rusine

LĂSAȚI UN MESAJ