Se întâmplă la Timișoara! S-a brevetat un nou model de parcare ecologică…

955

Modelul de parcări ecologice din vremea primarului Gheorghe Ciuhandu e deja depășit. Se plânge chiar actualul edil, Nicolae Robu, că ar fi o ”porcărie”, că doamnele și domnișoarele șoferițe rămân cu tocurile înfipte în pământul din parcările inaugurate de Ciuhandu.

Se spune că, de obicei, critica e constructivă. Nu și de data asta, pentru că nu ne place modelul de parcări ecologice construit și implementat de administrația Ciuhandu dar nu punem nimic în loc! Ba nu, pardon! Mă scuzați, cred că am văzut noul model de parcări ecologice pavate cu… noroi. Asta când plouă. Când nu, cu praf… Curat murdar ecologic!

Trec zilnic cu mașina pe lângă Savoi, la o aruncătură de băț de buricul târgului dar tot nu am putut să nu remarc parcarea improvizată de la marginea parcului cu ”Flora” așa cum se poate observa și în imaginile surprinse de obiectivul aparatului foto.

Și în timpul ăsta serviciul Timpark încasează banii șoferilor care parchează în Timișoara și se ladă cu profituri frumoase. Când e vorba de amenajări de noi locuri de parcare însă…

 

LĂSAȚI UN MESAJ