Se întâmplă în Timișoara: clădiri de școli cu pericol de accidentare! – foto-video

312
”Atenţiune! Cade tencuiala!”- nici măcar asta nu întâlneşti dacă o iei la pas pe strada 16 Decembrie 1989, de la Piaţa Mocioni spre Calea Şagului, imediat ce ai trecut de ruinele unei foste grădiniţe, care era cândva cuib de boschetari.
Clădirea respectivă se află colţ cu strada Ioan Dragalina, şi adăposteşte Şcoala specială „Dumitru Ciumăgeanu”.
Imaginea dezolantă a fost completată cu ceva timp în urmă de o altă fostă ruină, lipită de școală, care însă, se pare, că a stârnit interesul autorităţilor și a fost refăcută. Acum funcţionează ca şi cantină pentru copiii de la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă, şi ar fi fost risc să le cadă copiilor tencuiala de pe tavan în mâncare….

Cei care trec însă pe lângă respectiva şcoală își asumă un risc. Singura atenționare constă în cele două scaune aruncate pe trotuar cu picioarele în sus. Dacă treceți însă pe acolo puteți avea surpiza căderii în cap a unei bucăţi de cărămidă sau de tencuială.
Nu doar acolo, ci în foarte multe locuri din oraș există asemenea riscuri, încât Timişoara ar putea fi numit „oraşul surprizelor”. Niciodată nu ştii de unde te poţi aştepta că o tablă, o bucată de tencuială sau o ţiglă zboară de pe acoperiş!
Autor: Mihaela Paunescu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ