Scrisori către Moș Crăciun. Vezi ce surprize îi așteaptă pe copii

128

Atenție, copii! Moș Crăciun așteaptă și în acest an scrisorile voastre!

Moşul primeşte scrisori de la copiii cu vârste cuprinse între 3 şi 10 ani. Acestea  pot fi depuse până în data de 16 decembrie, în cutia pe care a lăsat-o la Târgul de Crăciun, lângă brad. Scrisorile  trebuie să conţină numele, vârsta și numărul de telefon al celui care o semnează.

Pe adresa Târgului de Crăciun, organizat de Primăria Timişoara, în Piaţa Victoriei a sosit următoarea scrisoare:

Dragii  Moşului,

Am lăsat la Târgul de Crăciun, lângă brad, vizavi de Atelierul Moșului, o cutie mare unde aştept să primesc scrisori de la copiii cuminţi. În seara de 19 decembrie, la ora 17.30, atunci când voi ajunge la Târgul de Craciun din Timișoara, voi dărui cadouri copiilor care mi-au scris cele mai frumoase  şi interesante scrisori.

ATENŢIE! Îmi vor putea scrie doar copiii care au  intre 3 si  10 ani împliniți  şi au fost tot anul cuminţi şi ascultători. Cei  care nu ştiu să scrie pot fi ajutaţi de părinţi  şi bunici.

Cu dragoste, Moş Crăciun”.

În data de 19 decembrie, de la ora 17.30,  Moş Crăciun va sosi pe scena din Piaţa Victoriei, în cadrul spectacolului Poveste magică de Crăciun – un eveniment de cântece şi dansuri cu Piti Show Radio Timişoara, Compania Junior Phantasia şi Trupa de teatru a Şcolii generale nr. 7 Sfânta Maria. Cu această ocazie, se vor împărţi cadouri copiilor şi vor fi premiate cele mai frumoase scrisori trimise Moşului.

LĂSAȚI UN MESAJ