SCM Timișoara joacă în Cupa României

38
Baschet SCM Timișoara va juca două partide în această săptămână, una în Cupa României și una în Liga Națională – Top 6. Alb-violeții au plecat astăzi spre Sighetu Marmației, pentru manșa întâi a turului al treilea din competiția KO.

Oponent va fi CSM Sighetu Marmației, ocupanta locului al doilea din Grupa Albastră, al treilea eșalon al Ligii Naționale. Maramureșenii au trei americani în lot – Allan Thomas, Joshua Turner, Gregory Edwards jr. – și au trecut două tururi pentru a ajunge în această fază a Cupei României, în vreme ce SCMT este calificată direct în aceste optimi de finală parțiale.

”Urmează o perioadă cu patru meciuri în 11-12 zile. Mergem la Sighetu Marmației cu dorința de a juca un baschet bun și de a rezolva calificarea încă de la primul meci. Nu vom subestima adversarul și sper că nu vom avea accidentări”, a spus Cristian Bota, antrenorul SCM Timișoara

Returul este programat miercuri, 6 februarie, de la ora 18,00, la sala Constantin Jude. Până atunci, ”Leii din Banat” vor juca tot acasă, duminică, de la ora 20,00, cu U-BT Cluj-Napoca, în etapa a III-a din Top 6.

LĂSAȚI UN MESAJ