SCM Poli, depășită în Capitală, după un meci cu 13 eliminări

138

SCM Politehnica rămâne cu o singură victorie în primele trei partide din play-off. Timișorenii au cedat 22-25, (7-12) pe terenul celor de la CSM București, după una dintre cele mai modeste prime reprize din acest sezon.

Absențele interilor Sadoveac și Dragas (accidentat chiar în debutul jocului) au cântărit mult în evoluția de pe faza ofensivă a alb-violeților în Capitală. Drept dovadă, timișorenii au punctat de doar trei ori în 23 de minute (!), timp în care au primit 9 goluri. Asta și în contextul unui prim act plin de durități – lucru scos în evidență și de cele 7 eliminări de două minute dictate de duo-ul Badiu-Barbu. Bucureștenii au intrat cu 5 goluri în plus, la pauză, 12-7, dar au pierdut, pentru actul secund, aportul lui Sajad Esteki, care a văzut cartonașul roșu (urmat și de cel albastru), după ce l-a lovit în figură, de la 7 metri, pe Tcaciuc.

Diferența de 5-6 goluri s-a păstrat, în linii mari, și la reluare, când jocul a mai scăzut în intensitate, dar tot pe aceleași coordonate. „Tigrii”, cu Teixeira într-o formă excelentă, i-au ținut departe pe oaspeții din Banat, și au punctat, aproape la fiecare contră, cu toată opozița lui Tcaciuc și Varo. Finalul a fost ceva mai disputat, cu Cristian Fenici și compania apropiindu-se – pe fondul unor noi eliminări la gazde – la trei goluri, în minutul 57, diferență  care a rămas însă pe tabelă și la final, 25-22. Unul în care a „plouat”, din nou, cu eliminări de două minute.

Pribanic, cu 5 reușite, a fost principalul marcator al lui SCM Poli, urmat de Marjanovic și Fenici, cu câte 4 fiecare. Alb-violeții rămân cu 3 puncte și șanse pur teoretice la locul secund – care ar duce în finala mică – în vreme ce adversarii din București adună 10 puncte, cu două mai puțin decât liderul Dobrogea Sud Constanța, care joacă de la această oră, la Călărași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.