Duelul celor două „Poli”, în Vinerea Mare. Episodul trei, în lumina reflectoarelor

184

ASU Politehnica și ACS Poli stau, vineri, față în față, pentru a treia oară. Echipa suporterilor joacă rolul gazdei în confruntarea cu concitadina, pe arena „Dan Păltinișanu”, de la ora 19:00. Până acum este egalitate în confruntările directe, după ce ASU a câștigat jocul din tur, iar ACS o partidă disputată în Cupa României.

Dacă formația considerată gazdă, ASU Politehnica, a organizat astăzi o conferință de presă, oaspeții de la ACS Poli au renunțat de această dată la obișnuita întâlnire cu reprezentanții mass media. Și au motivat că jucătorii „vor vorbi pe teren”.

De partea cealaltă, antrenorul Cosmin Petruescu și atacantul Ionuț Plămadă (revenit după accidentare) au prefațat duelul cu cealaltă Poli. „În acest retur au acumulat 13 puncte, câte am acumulat şi noi. Au golaverajul de 10-10, noi stăm mai bine, avem 11-6. Faţă de echipa din tur, doar Dorin Codrea se mai regăseşte în lot. Au şi ei jucători cu experienţă internaţioală, mă refer la Sidorenco, Ţîgîrlaş şi Calugher. Vin după 11 etape, problema lipsei de omogenitate nu se mai pune, au o formă sportivă destul de bună”, a spus Petruescu.

„Este un meci între două echipe timişorene, două echipe bune. Cred că va ieşi un meci frumos, un meci spectaculos, pentru că ambele echipe se cheamă Poli. Suporteri vor susţine adevărata Poli. Pe ACS I-am urmărit în meciul cu Metaloglobus. Mi s-au părut o echipă bună, care joacă bine. Cred că e mai bine că meciul e în nocturnă şi va veni mai multă lume”, a completat Ionuț Plămadă.

În meciul tur, desfăşurat pe arena Electrica, în faţa a circa 800 de spectatori, ASU Politehnica s-a impus cu 2-1. ACS Poli a condus în prima repriză după golul lui Cristian Melinte (13), iar adversarii au întors rezultatul prin Ioan Mera (65) şi Bogdan Bozian (70).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.