Schimbare pe banca sarazinilor! Timișoara s-a despărțit de Matt Williams

104

Mutare șoc la campioana României la rugby: antrenorul Matt Williams a devenit istorie după nici patru luni pe banca lui Saracens! Secundul Sosene Anesi rămâne la conducerea grupării din Ronaț.

Rezultatele sub așteptări ale echipei în actuala ediție a Cupei României au dus la o măsură neașteptată. Și anume despărțirea de antrenorul Matt Williams, australianul ”uns” în funcție cu nici patru luni în urmă. Anunțul vine cu nici 24 de ore înaintea partidei pe care Saracens o va susține contra lui Steaua București, în etapa a patra Cupei. Alături de acesta va pleca și antrenorul cu defensiva, Dan Roach.

”Timișoara Saracens a pornit proiectul Timișoara 2021 prin care ne dorim ocuparea unui loc superior în rugby-ul european. Este un proiect îndrăzneț, dar în același timp unul care necesită resurse și organizare la un alt nivel. Din această perspectivă, Matt Williams, cu vasta sa experiență internațională, a fost cooptat în stafful tehnic al echipei la începutul sezonului.

Cu toate acestea, infrastructura existentă și resursele financiare alocate în acest moment nu se ridică încă la standardele necesare derulării unui astfel de proiect. Deși drumul până la succes este greu, nu renunțăm la intențiile noastre și vom continua să luptăm pentru obiectivele propuse. Îi mulțumim lui Matt pentru profesionalism și pentru sprijinul acordat cât timp a fost la Timișoara și îi urăm succes pe viitor”, declară Dușan Filipaș în comunicatul ce anunță despărțirea de Williams.

”Sunt convins că acest club are un viitor strălucit datorită calității oamenilor care sunt implicați în el, atât jucători, cât și staff”, au fost cuvintele australianului la despărțire. Tehnicianul de la Antipozi a preluat conducerea echipei in vara si venirea sa a reprezentat o adevarata lovitura de imagine pentru clubul banatean. Matt are un CV de invidiat si suficienta experienta acumulata in emisfera sudica si nordica.

Secundul Sosene Anesi prelua atribuțiile antrenorului principal, primul său meci fiind cel cu Steaua București de sâmbătă, ora 11, ce va avea loc pe arena Gheorghe Rășcanu.

LĂSAȚI UN MESAJ