Schimbare importantă în aspectul vremii din Banat!

356

Astăzi, vremea va fi predominant frumoasă, dar valorile termice vor marca o ușoară scădere față de ziua precedentă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza când izolat, în sudul Banatului și la munte, vor fi posibile averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab la moderat din nord-vest, cu intensificări îndeosebi în zonele de munte.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 și 28 de grade, ușor mai ridicate în sudul Banatului, până spre 30 de grade, iar cele minime între 9 și 15 grade.

Mâine, vremea va fi în general frumoasă, cu valori termice apropiate de cele normale pentru această dată. Cerul va fi variabil, temporar noros după-amiaza când cu totul izolat, la munte, vor fi posibile ploi de scurtă durată. Vântul va sufla slab la moderat din sector nordic.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 și 28 de grade, iar cele minime între 8 și 13 grade, mai ridicate la deal, până spre 16 grade, informează Serviciul Regional de Prognoză Banat-Crișana.

LĂSAȚI UN MESAJ