Schimb de ştafetă la jandarmii timişoreni

290

La sediul Grupării de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timişoara, s-a desfăşurat ceremonia militară ocazionată de predarea-primirea comenzii unităţii, în prezenţa generalului de brigadă Petrică Gearîp din cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.

Într-un cadru festiv, colonelul Alexandru Sîrca a predat ştafeta colonelului Remus-Ioan Cîmpan care a fost desemnat să preia comanda grupării.

Comandant al Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara încă de la înfiinţarea acestei unităţi, timp de 18 ani, Alexandru Sîrca a trecut de la funcţia de comandant al Batalionului 87 Jandarmi Mobil la adjunct pentru ordine publică al Comandamentului de Jandarmi Teritorial Timişoara şi comandant al grupării.

Cu ajutorul tuturor jandarmilor din subordine, colonelul Alexandru Sîrca a reuşit să pună pe picioare o unitate de elită a Jandarmeriei Române şi să treacă peste inerentele probleme ale unui început.

Cu ocazia retragerii din activitate, după 34 de ani în slujba Jandarmeriei, foştii subordonaţi, pentru care a fost un exemplu personal de onestitate care a ales să menţină spiritul dreptăţii, i-au dat onorul pentru ultima oară.

LĂSAȚI UN MESAJ