Schimb de consilieri personali pentru primarul Dominic Fritz

42

Loredana Pintea, consilierul personal al primarului Dominic Fritz, a decis să se retragă din funcția deținută și să susțină în continuare actuala administrație din postura de voluntar. Locul ei va fi luat de Monica Schneider.

„Monica Schneider va prelua relația cu mediul de afaceri, un domeniu pe care îl cunoaște foarte bine, dar va avea și misiunea de a facilita relațiile cu comunitatea și tot ce înseamnă acest lucru: instituțiile de învățământ, ONG-uri, consilii de cartier, etc. Îi mulțumesc Loredanei pentru tot sprijinul pe care îl acordă acestei administrații, este un adevărat profesionist cu care îmi face plăcere să lucrez”, a declarat primarul Timișoarei, Dominic Fritz.

Monica Schneider este născută în Timișoara, dar și-a creat o carieră în străinătate, lucrând pentru diverse companii multinaționale. În timpul carantinei, Monica Schneider a fost implicată și în campania „Vă ajutăm din Timișoara”, demarată de o coaliție de ONG-uri locale, prin care voluntarii făceau cumpărăturile de alimente pentru persoanele care nu puteau părăsi domiciliul.

LĂSAȚI UN MESAJ