Scene horror în fața unei policlinici. Un bărbat și-a înjunghiat soția și a început să se automutileze

430

Un bărbat în vârstă de 45 de ani şi-a înjunghiat soţia, în această dimineaţă, în faţa policlinicii din Motru, judeţul Gorj. Imediat după atacul sângeros, bărbatul a început să se taie pe piept şi pe gât.

Bărbatul în vârstă de 45 de ani, înarmat cu un cuţit, şi-a înjunghiat soţia, o femeie de 39 de ani, în burtă, iar apoi a început să se taie pe piept şi pe gât.

Şocaţi, oamenii au sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului au intervenit mai multe echipaje medicale şi de Poliţie.

Cei doi soţi au fost transportaţi cu ambulanţele la spital, ambii fiind grav răniţi.

Potrivit primelor informaţii, cei doi soţi sunt din judeţul Mehedinţi, iar motivul atacului sângeros ar fi faptul că femeia şi-ar fi luat copiii şi ar fi plecat de acasă.

„Polițiștii au facut primele verificări și au înștiințat Parchetul, pentru infracțiunea de tentativă de omor”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Atacul vine la mai puţin de 48 de ore după crima urmată de sinucidere de la Oraviţa. Un poliţist şi-a înjunghiat soţia şi apoi şi-a pus capăt zilelor cu acelaşi cuţit.

LĂSAȚI UN MESAJ