15.7 C
Timișoara
vineri 24 mai 2024

Scandalul de la vârful Spitalului Judeţean din Timişoara continuă

Scandalul izbucnit în Spitalul Judeţean din Timişoara, iscat după ce mai multe asistente s-au plâns de relele tratamente la care sunt supuse de şeful Clinicii de Chirurgie Vasculară, continuă. Pe rol a intrat un nou personaj, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, instituţie care patronează unitatea sanitară.
Atât şeful clinicii, Mihai Ionac, cât şi managerul spitalului, Marius Craina, au fost luaţi la rost de Călin Dobra, liderul CJ Timiş.
„În acest context, le-am pus în vedere că au o responsabilitate directă în ceea ce privește percepția publică asupra acestei instituții medicale de prestigiu din județul nostru. În urma discuției avute, am constatat că  acest scandal a luat o altă dimensiune în presă, în condițiile în care  disensiunile au apărut în urma unor probleme de comunicare între șeful Clinicii de Chirurgie Vasculară și ceilalți angajați.
Le-am recomandat să se concentreze pe activitatea profesională, pe îmbunătățirea actului medical acordat pacienților și pe o bună colaborare, în beneficiul pacienților și al tuturor celor care zi de zi lucrează în cadrul Spitalului Clinic Județean”, le-a transmis Dobra celor doi.
Vă reamintim că profesorul Mihai Ionac a fost acuzat de asistente că le vorbeşete urât, că le jigneşte şi chiar ar fi ameninţat-o pe una că o taie cu bisturiul.
Foto: Mihaela Păunescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :