Scandal la spital. Medic cunoscut, acuzat că și-a lovit colegii chiar în sala de operații

1347

Mugur Riza, un medic controversat de la Spitalul Județean de Urgență Craiova, este acuzat din nou de colegi că i-ar fi înjurat şi chiar i-a lovit în timp ce se aflau în blocul operator. Pentru a aplana conflictul, au fost chemaţi poliţiştii. Medicul urolog s-a ales cu dosar penal şi cu o amendă de o mie de lei.

Unul dintre medici susţine că Mugur Riza l-a lovit fără niciun motiv, în timp ce se afla în sala de operaţii.

Medicul acuzat susţine altceva. Cei trei colegi ai săi l-ar fi provocat şi i-ar fi distrus telefonul.

Mugur Riza, medic urolog: Uite ce cadou mi-au făcut?

Reporter: Ce cadou?

Mugur Riza, medic urolog: Ăsta, mi-au jucat telefonul în picioare de nervi că sunt în blocul operator să operez doi pacienţi pe care ei îi amânaseră în urmă cu 10 zile.

Mai multe doctori şi asistente, dar şi pacienţii au văzut toată scena.

Fiica unui pacient: Am inima cât puricele, vă daţi seama, este tatăl nostru în operaţie şi noi aşteptăm să vedem ce se întâmplă.

În urma plângerilor, Mugur Riza s-a ales cu un dosar penal şi cu o amendă de 1.000 de lei.

Cristina Geormăneanu – purtator de cuvant Spitalul Clinic Judetean Craiova: Conducerea spitalului nu tolerează un astfel de comportament. Există o procedură disciplinară referitoare la multiplele sesizări ale colectivului clinicii de urologie.

Medicul este faimos deja pentru scandalurile din spital. De-a lungul timpului, şi-a jignit de nenumărate ori colegii şi chiar a postat imagini cu ei pe internet.

VIDEO pe observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ