Scandal în vestiarul Informaticii

172

Primul eșec neașteptat al sezonului a tulburat serios apele la Informatica Timișoara. Câștigătoarea sezonului regulat din Liga 1 la futsal e condusă cu 0-1 de CSMS Iași, iar disensiunile interne au răbufnit și portarul Vlad Iancu a fost scos în afara lotului.

Play-off-ul a debutat cu stângul pentru cea mai bună echipă din sezonul regulat. Informatica Timișoara a cedat cu 3-4 primul joc din sferturi în fața lui CSMS Iași și are serioase emoții în privința calificării în faza superioară. Și trebuie să câștige următoarele două jocuri, ambele programate la Timișoara, pentru a ajunge în semifinale.

Eșecul din Copou a tulburat serios apele în sânul clubului alb-violet. Portarul echipei și al naționalei României, Vlad Iancu, a fost cel care a dat tonul. Printr-o serie de mesaje postate pe pagina proprie de facebook, Iancu i-a atacat pe colegii săi, în special pe antrenorul Robert Lupu și jucătorul Florin Matei. Iancu a răspuns astfel reproșurilor primite în vestiar după meciul de la Iași.

Ca o primă decizie portarul Informaticii a fost înlocuit din formula de start și îi va lăsa locul în poartă rezervei Vasile Giurcanu.

Meciurile Informaticii cu CSMS Iași sunt programate joi, ora 19 și vineri, ora 16, ambele în sala Constantin Jude.

LĂSAȚI UN MESAJ