„Vreau pentru Timişoara să-şi recâştige liniştea, eleganţa şi stima”, spune Florin Bîrsăşteanu, preşedinte PSD Timişoara

229

Domnule Florin Bîrsăşteanu, de ce credeţi că duce lipsă Timişoara în acest moment?

Timişoara are multe nevoi. Pot să vă spun care este cea mai mare : nevoia unui proiect de oraş articulat, eficient şi de bun simţ. Timişoara are nevoie de lucruri simple, de siguranţă, de ordine, de curăţenie, de un model de administraţie în folosul cetăţeanului, în care primarul să ştie să asculte şi cetăţenii, şi specialiştii. Timişoara are nevoie de o primărie puternică şi eficientă, de funcţionari oneşti şi activi, de lideri care să gestioneze cu cap banul public. Înainte de metrou, poduri suspendate sau fântâni muzicale, trebuie să luptăm cu hoţii, trebuie să scăpăm de praf şi gunoaie, de şobolani şi de ţânţari, să aducem trecutul în prezent prin reabilitarea monumentelor, să punem capăt traficului de coşmar, să facem locuri de parcare.

E suficient?

Cu siguranţă nu, dar e un început bun. Până la final, Timişoara are nevoie de performanţă. Timişoara trebuie să fie un model în educaţie, sănătate şi protecţie socială. Avem nevoie de mai mulţi medici în spitale, de spaţii decente pentru tratamentul pacienţilor, de şcoli dotate, spaţii de învăţământ moderne, centre sociale bine organizate, toate acestea printr-o administraţie locală orientată spre cetăţean şi nevoile lui. Pentru că tot ceea ce se întâmplă în Timişoara trebuie să aibă legătură cu timişorenii. Ei trebuie să fie pe primul plan.

Ce vă doriţi pentru Timişoara şi pentru timişoreni?

Vreau pentru Timişoara să-şi recâştige liniştea, eleganţa şi stima. Vreau să văd oameni fericiţi, oameni veseli, oameni activi. Vreau respect pentru locuitorii acestui oraş, vreau respect pentru Timişoara.

Vreau Timişoara sănătoasă!

(P)

LĂSAȚI UN MESAJ