Scandal în trafic, în vestul țării. S-a lăsat cu arestări

20

Patru bărbați din Arad au fost reținuți pentru 24 de ore după ce au iscat un scandal în trafic, au blocat un drum și au distrus un autoturism. Totul s-a întâmplat, luni după masă, în Ineu.

Martorii au sunat la 112. Polițiștii din localitate au mers în zona centrală, acolo unde patru bărbați se băteau. Unul dintre ei a blocat cu mașina de teren drumul pe spre Bocsig, de pe Calea Republicii, iar ceilalți șoferi au fost nevoiți să aștepte intervenția oamenilor legii pentru a putea trece.

Cei patru bătrați au vârste cuprinse între 20 și 42 de ani. Aceștia s-ar fi lovit reciproc și ar fi distrus mașina de teren.”Toţi cei în cauză au fost conduşi la sediul poliţiei, iar în urma audierilor aceştia au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă şi introduşi în arestul I.P.J. Arad, urmând a fi prezenţaţi magistraţilor Judecătoriei Ineu cu propunere de arestare preventivă, fiind cercetaţi penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburare a ordinii şi liniştii publice şi distrugere”, aflăm de la IPJ Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ