Scandal în Piața Iosefin! Individ prins cu 10.000 de articole pirotehnice

239

Captură de petarde și artificii în Piața Iosefin. Un portbagaj plin cu materiale pirotehnice de sezon au fost confiscate de către jandarmii timişoreni, iar posesorul acestora s-a ales cu dosar penal.

Vineri după-amiaza, jandarmii Grupării Mobile din Timișoara au descins în Piața Iosefin în căutarea comercianților de artificii și petarde. Imediat, atenția le-a fost atrasă de un tânăr care căuta în portbagajul mașinii și care, la vederea oamenilor legii, a încercat să fugă.

Potrivit oamenilor legii, bărbatul în vârstă de 29 ani a reacţionat nervos şi s-a lovit cu capul de autoturism, strigând că jandarmii îl bat. Acesta a fost imediat condus la sediul unităţii unde, la cererea acestuia,  a fost solicitat un echipaj medical de urgenţă, deoarece avea „dureri de cap”. Jandarmii au confiscat peste 10.000 de articole pirotehnice, clasele 2-4, a căror deţinere sau comercializare este interzisă prin lege.

Scandalagiul a fost condus la sediul unităţii pentru întocmirea actelor de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de efectuare  fără drept de operaţiuni cu articole pirotehnice.

Atenție! Deţinerea, nu numai comercializarea de articole pirotehnice, constituie infracţiune şi se pedepseşte conform legii sau se pot supune riscului de producere a unor accidente de vătămare corporală din cauza folosirii materialelor pirotehnice.

LĂSAȚI UN MESAJ