Scandal după scandal la Straja: o tânără, bătută cu sălbăticie! Un jandarm, la masă cu agresorul, nu intervine – VIDEO

223

O tânără, salvator montan, a fost bătută cu sălbăticie într-un bar din stațiunea montană Straja. Culmea este că un jandarm era la masă cu agresorul şi nu a intervenit. Două anchete sunt în plină derulare!

Imaginile surprinse de o cameră de supraveghere sunt elocvente pentru ce s-a întâmplat. Fata este lovită cu pumnii în faţă, iar peste puţină vreme este pocnită şi altă persoană din bar! Nimeni nu îndrăzneşte să i se opună individului, care cară la pumni cu nemiluita.

Se vede cum omul legii de la masă, aflat în timpul liber, asistă ca la spectacol la loviturile de pumn: fumează nepăsător. Abia când tânăra este scoasă pe braţe din bar, se duce să se intereseze de soarta ei.

„În data de 6 februarie 2016, în jurul orei 2,40, jandarmii montani din cadrul Postului Straja au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat provoacă scandal într-un club din stațiune. Jandarmii montani s-au deplasat în localul respectiv și au identificat un tânăr de 33 ani, domiciliat în municipiul Lupeni, care lovise mai multe persoane, printre care și o tânără, aflată în stare de inconștiență, care a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată la spital. Jandarmii montani l-au încătușat pe agresor și l-au condus la sediul Postului de jandarmi din stațiune, unde l-au sancționat cu amendă contravențională în valoare de 1.000 lei, în conformitate cu Legea 61/ 1991. Apoi, jandarmii montani au predat agresorul Poliției municipiului Lupeni”, a precizat IJJ Hunedoara.

De ce n-a intervenit omul legii care era la masă cu agresorul? „Conducerea Inspectoratului de Jandarmi Județean Hunedoara s-a autosesizat și a dispus constituirea unei comisii pentru efectuarea verificărilor cu privire la comportamentul unui subofițer din cadrul unității, aflat în club, în timpul liber, în momentul comiterii agresiunii. În acest caz, în funcție de rezultatele verificărilor, urmează să fie dispuse măsurile legale față de subofițerul care nu a avut un comportament corespunzător calității de jandarm„, au anunţat jandarmii hunedoreni.

UPDATE. Agresorul celor din barul din Straja, Constantin Sorin Palesică, a fost reţinut pe 24 de ore şi urmează să fie prezentat instanţei, luni, cu propunere de arestare preventivă, arată Vocea Străzii. Potrivit aceleiaşi surse, în 2006, individul a răpit un jurnalist de la o televiziune locală din Petroșani, pe care l-a bătut crunt. El a fost condamnat, în anul 2007 pentru tentativă de omor, dar a fost eliberat condiționat în anul 2013.

Foto: https://www.facebook.com/ministeruldeinterne

LĂSAȚI UN MESAJ