Scandal cât casa la Moldova Nouă ! Cine se păruieste cu cine

998

Primarul din Moldova Nouă, județul Caraș-Severin, îi jignește pe angajații din Primărie, numindu-i idioți, după ce o femeie din municipiu a postat câteva imagini în care se văd lucrările proaste efectuate la canalizare. Edilul dă vina pe angajați și refulează într-un mod uimitor.

Membrii PSD Moldova Nouă au postat dovezile pe pagina oficială de Facebook, cu următorul mesaj:

<< Torma îi face pe angajații din primărie „IDIOȚI” !!!
Așa cum ne-a obișnuit de un an și ceva, Torma nu se rezumă să jignească doar cetățenii de rând. Acum și angajații din cadrul primăriei sunt „IDIOȚI”.
Cum s-a ajuns aici? Simplu. O doamnă care a postat câteva poze în care se vede cum a făcut Torma „canalizarea” la Moldovița, poze pe care le puteți vedea și dumneavoastră, l-a scos din sărite pe primar și îi face pe angajați „IDIOȚI”.
Oare sunt toți „IDIOȚI”?
Oare toată lumea din oraș suntem „țărani”, „prost crescuți”, „fără spirit civic” și alte și alte apelative rușinoase spuse de un primar „demnitar,de altfel” despre cetățenii care l-au votat și doar el este bun?
La deschiderea anului școlar îi certa pe părinți, pe elevi, pe profesori, pe toată lumea. Toți suntem „haita” doar tu ești bun.
Degeaba vrei să pari ceea ce nu ești. Degeaba o tot dai cu „puterea de a fi” când, de fapt, tu reprezinți răul.
Personalitate multiplă, dacă oamenii din primărie sunt idioți, daca toți suntem „idioți”, ai o soluție simplă: – DĂ-ȚI DEMISIA. Dar înainte de asta cere-ți scuze oamenilor că au fost nevoiți să te suporte atâta timp.
O RUȘINE DE primar !!!>>

LĂSAȚI UN MESAJ