Scandal ca la ușa cortului între Grindeanu și Robu! Ce și-au transmis cei doi politicieni ,,în direct și la o oră de vârf”

600

Sorin Grindeanu și Nicolae Robu au avut o dispută, în direct, la România TV, după ce actualul primar al Timișoarei l-a dat în judecată pe fostul viceprimar al orașului și fost premier al României pentru nerespectarea Ordonanței de Guvern în urma căreia cei care conduceau Primăria Timişoara aveau obligaţia de a reduce cheltuielile bugetare.

Sorin Grindeanu, fostul viceprimar al Timișoarei și fost premier al României, a fost dat în judecată de actualul primar al Timișoarei, Nicolae Robu, pentru nerespectarea Ordonanţei de Guvern în urma căreia cei care conduceau Primăria Timişoara aveau obligaţia de a reduce cheltuielile bugetare.

”Eu, Sorin Grindeanu, nu am semnat niciun fel de contracte sau acte adiționale pentru că nu intra în atribuțiile mele, asta nu înseamnă că cei care au semnat ar fi încălcat cumva legea. Primarul Nicolae Robu încearcă să atragă atenția de la problemele reale cu care se confruntă Timișoara sub administrația sa.”, a declarat fostul premier Sorin Grindeanu, la România TV.

Deși Sorin Grindeanu și Nicolae Robu au fost prezenți prin legătură telefonică, în direct, la România TV, în același timp, fostul premier al României nu a dorit să intre în dialog cu actualul primar al Timișoarei și a închis telefonul înainte de a-l lăsa pe Robu să-i dea replică.

”Nu doresc să intru în dialog cu domnul primar. V-am răspuns din punctul meu de vedere care este opinia mea. Cu asemenea personaje nu vreau să intru în direct. Vă mulțumesc. Vă doresc o zi bună!”, au fost ultimele cuvinte ale lui Sorin Grindeanu.

”Acest personaj a anticipat că eu nu vreau să-i dau nicio replică. Premierul asociat cu sintagma „noaptea ca hoții”, așa o să rămână în istorie.”, a răspuns Nicolae Robu.

sursa: dcnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ