Şase persoane rănite în urma unui accident rutier, produs în vestul țării

404

Şase persoane au fost rănite, duminică, în municipiul Petroşani, judeţul Hunedoara, după ce un şofer din Vulcan a lovit maşina care circula în faţa sa, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara, accidentul s-a produs, duminică, în municipiul Petroşani, după ce un şofer în vârstă de 62 de ani, din Vulcan, nu a păstrat distanța regulamentară în mers şi a lovit din spate un autoturism condus de un bărbat de 32 de ani.

Şase persoane au fost transportate la spital.

„Un bărbat de 62 de ani, din municipiul Vulcan, care conducea un autoturism pe strada 1 Decembrie 1918, din Petroșani, pe fondul nepăstrării distanței în mers, a tamponat autoturismul din spate condus de un tânăr de 32 de ani, din Petroşani. În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto care circula regulamentar, a patru pasageri din autoturismul condus de acesta, cu vârste cuprinse între 4 si 38 de ani, precum şi rănirea ușoară a unei pasagere în vârstă de 60 de ani, din autoturismul care a produs evenimentul rutier. În cauză a fost întocmit dosar penal”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Şoferul care a produs accidentul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ