Sărbătoare pe Dan Păltinișanu, ASU Politehnica a promovat în Liga a 2-a VIDEO

11302

ASU Politehnica Timișoara a sărbătorit mult așteptata promovare în liga secundă acasă, în iarba de pe Dan Păltinișanu. Echipa suporterilor și-a făcut bagajele pentru Liga a II-a printr-o victorie cu Mama Mia Becicherecu Mic, 3-1 în penultima rundă.

Ploaia sâcâitoare nu a fost un impediment pentru suporterii timișoreni să salute promovarea favoriților în Liga a 2-a. ASU Politehnica și-a asigurat sâmbătă accederea în eșalonul secund, adică în fotbalul adevărat după patru sezoane petrecute în mediocritatea eșaloanelor inferioare: Campionatul Județean, Liga a 4-a și Liga a 3-a.

Primul meci de după promovarea matematică a concis cu ultimul de pe teren propriu pentru violeți. Un meci de gală pe iarba verde atât de dragă de pe marele oval timișorean. Oaspeții poliștilor au fost vecinii de la câțiva kilometri, Mama Mia Becicherecu Mic, care nu le-au stricat sărbătoarea. ”Ca să vadă toată țara cum petrece Timișoara”, a fost una dintre versurile preferate pentru fanii viola.

Într-o atmosferă superbă, ”brevetată” Druckeria, ASU a câștigat cu 3-1 răsplătindu-le eforturile celor câteva mii de suporteri prezenți în Peluza Sud și nu numai. Pentru Poli au marcat Bădăuță, minutele 13 și 18, respectiv Sulea, minutul 89 din penalty, în timp ce Băban, în minutul 30 a punctat pentru vizitatori.

Pentru Politehnica urmează vineri ultimul meci din liga a treia, unul fără miză pe care îl va juca în deplasare contra formației Măgura Cisnădie.

LĂSAȚI UN MESAJ