Mediul de afaceri din Timiș sprijină industria de IT

178

ARIES Timișoara și Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în data de 30 mai 2016, ora 1000, în Sala C.E.D.O. a sediului CCIAT din Piața Victoriei nr. 3, un seminar dedicat promovării și creșterii vizibilității industriei IT&C în rândul investitorilor străini și al exportatorilor, sub genericul: IT&C meets Automotive

Evenimentul este prilejuit de demararea Proiectului “Luna și Industria”, lansat de echipa InvestRomania – instituție guvernamentală ce are scopul de a atrage şi de a facilita investiţiile străine directe în România. Instituţia are atribuţii în coordonarea, monitorizarea şi aplicarea politicii Guvernului la nivel naţional în domeniul promovării, marketing-ului, atragerii şi implementării investiţiilor străine.

Seminarul se dorește a fi un excelent prilej de constituire a unei platforme de dialog în domeniul industriei IT&C și auto – sinergiile dintre cele 2 sectoare – integrare pe orizontală a industriei IT & C – „conceptul de „Industry 4.0” în industria auto. Vor fi prezenți jucători relevanți din industria IT&C și Auto, autorități publice, universități, agenții de dezvoltare regională și start-up-uri.

Invitat special este Manuel Costescu – Secretar de Stat în Ministerul Economiei, Comerţului și Relaţiilor cu Mediul de Afaceri – InvestRomania, care va aborda teme precum: Integrarea IT&C în industrii cu potențial de creștere, Planul Comisiei Juncker de stimulare a investițiilor, Programul-cadru pentru cercetare și inovare al Uniunii Europene – H2020.

LĂSAȚI UN MESAJ