Sărbătoare mare într-un cartier timișorean! Petrecerea oprește traficul pe câteva străzi

292

În zilele de 5 și 6 august, cartierul Mehala va fi în sărbătoare. Ca să nu fie mai prejos decât alte cartiere, și simpaticii măhălenți vor petrece cu ocazia evenimentului denumit „Mehala – cartier multicultural”.

Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Timişoara şi Casa de Cultură a Municipiului, în colaborare cu Consiliul Consultativ din cartier. În perioada organizării evenimentelor va fi suspendat traficul rutier în zona Pieței Avram Iancu și pe străzile adiacente: Crișan (tronsonul cuprins între str. Ioan Plavoșin și str. Vuk Karadjici) și Munteniei (tronsonul cuprins între str. Samuil Sagovici și str. Cloșca). De această parte, șoferii vor fi mai puțin bucuroși, dar există variante de ocolire mai multe decât în alte zone din oraș.

Locul distracției este cel bineștiut: piața Piața Avram Iancu, din jurul Bisericii Ortodoxe Române. Programul este dens și vor fi multe momente surpriză începând cu ora 18.

Partea artistică va fi susținută de:

o Orchestra „Timișoara Big Band”
o Formațiile „Pink” și „Szinkron”
o Orchestra ansamblului de cântece și dansuri sârbești „Kruna”,
condusă de Ilia și Miodrag Grubacichi cu soliști vocali: Nicoleta Vlasici, Kata Perinaț Grubacichi și Milana Seia Vesici
o Pera Todorovici și Iasmina Feniaț, împreună cu orchestra de
tamburași „Virtuozii Banatului”, cu Petrică Moise, George Adam și
Mariana Șușca
o Ansamblul folcloric „Timișul” cu soliștii vocali: Nicoleta Voica, Tiberiu Ceia, Doriana
Talpeș și Ioan Surdu

LĂSAȚI UN MESAJ