NU de Ziua Timișoarei pentru finanțarea ACS-ului!

161

De Ziua Timișoarei, ACS Poli a primit un vot negativ din partea Consiliul Local! Banii așteptați ca să salveze clubul bănățean au fost blocați de jocurile politice, astfel că situația grupării devine alarmantă.

Mult așteptata ședință de Consiliu Local ce trebuia să redeschidă ”robinetul” cu bani pentru prim-divizionara ACS Poli Timișoara s-a dovedit a fi un fiasco. Scenariul așteptat de fotbaliștii lui Ionuț Popa a căzut din lipsă de cvorum. Astfel cei cinci milioane de lei promiși clubului în prima fază au rămas în conturile Primăriei și o decizie finală se amână la o dată ce devine aproape imposibil de atins. Următoarea ședință de consiliu poate avea loc doar în luna septembrie…

Proiectul prin care se puteau aloca primele fonduri către ACS Poli după doi ani a fost retras de pe ordinea de zi de primarul Nicolae Robu. Cu 14 voturi necesare și doar 15 consilieri în sală, dintre care Gabriela Popovici (PSD) și Marius Dugulescu (PMP) s-au abținut, proiectul a căzut.

Întorsătura situației vine la doar două zile după ce clubul obținuse reeșalonarea datoriilor către ANAF. Este vorba de o sumă de 1,5 milioane de euro ce va fi plătită de club în rate lunare a câte 50.000 de euro. Clubul ceruse din partea municipalității aproximativ 2,5 milioane de euro pentru sezonul în curs, dintre care jumătate în turul de campionat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ