Sarazinii se întorc în Ronaț pentru duelurile Superligii

71

Campioana revine în Ronaț pentru primul joc Superligii din 2018. Saracens primește vineri vizita proaspetei câștigătoare a Cupei României, CSM București.

Victorioasă în fief-ul băimărenilor în prima etapă a Superligii din acest an, gruparea timișoreană a reintrat în cursa pentru locul secund al clasamentului. Și are șansa de a urca pe această poziție în cazul unui succes vineri în compania celor de la CSM București. Cinci puncte le despart pe cele două echipe, exact cât valorează o victorie cu punct bonus. Cu un meci mai puțin disputat, Saracens ocupă momentan poziția a patra.

”Întâlnim o echipă în formă și suntem conștienți că este un meci foarte greu. Am pierdut ultimele trei meciuri cu ei – ceea ce nu s-a mai întâmplat la Timișoara cu nicio echipă. Avem un moral bun și suntem într-un moment bun; fiecare meci contează și luăm pas cu pas drumul spre semifinale”, spune căpitanul Marian Drenceanu.

CSM București reprezintă o adevărată sperietoare pentru băieții din Ronaț în acest sezon; de fiecare dată teamul din capitală a ieșit învingătoare – în total trei partide. Cea mai recentă dintre ele, în urmă cu două săptămâni în semifinalele Cupei României.

Confruntarea dintre Saracens și CSM București are loc vineri, ora 14,30, în Ronaț. Ca de altfel toate meciurile de acasă din acest sezon timișorenii le vor disputa pe arena Gheorghe Rășcanu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ