„Sarazinii”, în zodia meciurilor tari. Duel cu rivala, în nordul ţării

71

Timişoara Saracens continuă seria meciurilor tari din această perioadă. După duelurile cu CSM Bucureşti şi Enisei Krasnoyarsk, elevii lui Sosene Anesi joacă, sâmbătă, în nordul ţării, cu rivala tradiţională, CSM Ştiinţa Baia Mare.

Bănăţenii sunt, în continuare, lipsiţi de aportul lui Fercu, Lazăr şi Rose, accidentaţi. De altfel, uzura din ultimele partide face ca antrenorii campioanei să înceapă o rotaţie, astfel că la Baia Mare vor începe în teren o parte dintre jucătorii care au luat loc pe bancă, la startul întâlnirii cu Enisie, din manşa-tur a barjaului pentru accederea în grupele Challenge Cup.

E cazul experimentaților Pungea și Rus precum și a tinerilor Iftimiciuc și Zaharia. Deși ar mai fi fost timp pentru a decide garnitura de start, Sosene Anesi și Ulises Gamboa au dat publicității formula pe care o vor alinia sâmbătă, în Maramureş. Halalilo, Căpățînă și Doge în linia I, Popîrlan și Mureșan în linia a II-a, Morrison și Neculau în linia a III-a, Stewart este nr 8, Rupanu mijlocaș de grămadă, Umaga la deschidere, Simionescu și Shennan aripi, Manumua și Popa sunt centri, iar Samoa e fundaș.

Duelul cu rivala din Baia Mare începe, sâmbătă, de la ora 11:00 şi contează pentru runda a 9-a a Superligii.

LĂSAȚI UN MESAJ