Șampon, alcool și deodorant – ce mai fură hoții din Timișoara

143

Ce mai fură hoții din magazinele din Timișoara? Răspunsul îl aflăm de la polițiștii locali care au capturat, după o urmărire prin oraș, doi tineri ce au luat mai multe produse dintr-un supermarket și duși au fost.

Oamenii legii au aflat de furt imediat, o patrulă fiind în preajma Pieței Mărăști. O angajată a magazinului prădat le-a spus agenților că două persoane au fugit din incinta societății cu mai multe produse, fără a le achita.

”Polițiștii locali au pornit în urmărirea celor doi bărbați care au fugit încercând să-și piardă urmă spre Parcul Botanic. Au fost depistați și reținuți în str. Gh. Dima, fiind identificați în persoana lui N.M., de 19 ani, și P.C., 24 de ani, ambii din Lupeni – Hunedoara. Cei doi aveau asupra lor produse cosmetice și băuturi alcoolice, cum ar fi mai multe recipiente cu șampon, balsam, set cadou de deodorant și vin, sustrase din magazinul din zona Mărăști. Cei în cauză au declarat că au sustras bunurile cu scopul de a le valorifica ulterior”, au transmis polițiștii locali.

Cei doi au fost predați polițiștilor de la Secția 1 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

 

LĂSAȚI UN MESAJ