Vasi a urcat la Ceruri la doar 21 de ani. Viața unui tânăr din vestul țării, curmată brusc de un șofer băut

4200

Vasi a murit în accidentul de la Viişoara, din Bihor, ucis de un şofer de 21 de ani, fără permis şi rupt de beat. Acesta a intrat în maşina condusă de Vasi, frontal. Poliţia spune că avea o alcoolemie de peste 2 la mie.

Potrivit comisarului IPJ Bihor, Alina Dinu, „duminică, la ora 20.50, pe drumul județean 191, în afara localității bihorene Viişoara, un tânăr de 21 de ani, din localitatea Becheni, județul Satu Mare, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Păgaia – Viișoara, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, într-o curbă înspre stânga a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus regulamentar, din sens opus, de un tânăr de 21 de ani, din localitatea Ghenetea, județul Bihor. În urma accidentului rutier, bihoreanul de 21 de ani care conducea cel de-al doilea autoturism a suferit leziuni care i-au provocat decesul.”

La locul accidentului s-au deplasat de urgenţă echipajele de salvare, dar pentru Vasi Sarca, tânărul de 21 de ani, nu s-a mai putut face nimic.

Şoferul BMW-ului este în stare foarte gravă. Pe lângă faptul că nu avea permis de conducere, tânărul din Satu Mare avea şi o alcoolemie de peste 2 la mie în sânge.

sursa – observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ