14.5 C
Timișoara
vineri 1 decembrie 2023

Salonul Industriei Ușoare oferă orice produs de toamnă la prețuri corecte

Succesul și notorietatea de care se bucură Salonul Industriei Ușoare în rândul publicului timișorean e toate vârstele, dar și la solicitarea expozanților tradiționali, CCIA Timiș a programat pentru anul acesta șase ediții.
Astfel, ediția din acestă toamnă a SALONULUI INDUSTRIEI UȘOARE va fi deschisă pentru marele public, ca de obicei, la Centrul Regional de Afaceri al Camerei de Comerț. Inustrie și Agricultură Timiș e pe bulevarul Eroilor de la Tisa în perioada 11 – 15 septembrie 2019. Este prima manifestare in această toamnă a evenimentului ce decurge neîntrerupt e peste 25 de ani.
Numeroase companii din țară, producători și comercianți, prezintă spre vânzare, la prețuri promoționale, piese din noile colecții de toamnă dar și o gamă diversificată de articole de îmbrăcăminte, tricotaje, lenjerie intimă, încălțăminte, marochinărie, accesorii, produse cosmetice, parfumuri, bijuterii din aur şi argint, gablonţuri și multe altele, toate la preţuri corecte, acceptabile pentru toate categoriile de cumpărători.
Târgul de Produse Tradiționale din exterior își va întâmpina vizitatorii cu dulciuri de casă, produse naturiste, miere de albine, produse de carmangerie, articole de artizanat, unități de alimentație publică. Nici un pofticios nu poate trece fără să guste câte ceva.
Salonul poate fi vizitat zilnic, între orele 10.00 şi 20.00, excepţie făcând ultima zi, când programul se încheie la ora 18.00.
Intrarea publicului este gratuită.

Alte subiecte :

Citește și :