Salonul Industriei Ușoare își deschide porțile pentru publicul curios de noutăți – video

150

Șirul binecunoscutele expoziții ce se țin cu mare regularitate la Centrul de Afaceri de pe bulevardul Eroilor de la Tisa se deschide pe anul acesta cu deja atât de celebrul Salon al Industriei Ușoare. Este o ediție de primăvară ce vine în întâmpinare neghotărâților ce încă nu știu ce cadouri să achiziționeze pentru sărbătorile ce vin.
Astfel, în perioada 14 – 18 februarie, Centrul Regional de Afaceri al CCIAT găzduiește ediția de primăvară a SALONULUI INDUSTRIEI UȘOARE, eveniment devenit tradițional în rândul expozițiilor de profil din vestul țării, o gală a tendințelor modei în sezonul iarnă-primăvară 2018.
Aura Culea managerul expoziției și Rodica Olinic au dat câteva date despre acestă manifestare cu multă marfă de sezon și lume curioasă.

Peste 60 de firme din întreaga țară, atât producători cât și comercianți, vor expune spre vânzare, la prețuri promoționale, o gamă diversificată de articole de îmbrăcăminte, tricotaje, lenjerie intimă, încălțăminte, marochinărie, pielărie, blănărie, accesorii. Nu vor lipsi nici produsele cosmetice şi naturiste, parfumuri, bijuterii din aur şi argint, gablonţuri, articole de artizanat, decorațiuni hand made, dulciuri etc. Ca la toate edițiile anterioare, Târgul de produse tradiţionale din exteriorul CRAFT întâmpină publicul vizitator cu produse specifice de sezon.
Deschis de Valentin`s Day, Salonul Industriei Ușoare va oferi timp de 5 zile ocazia perfectă de a alege cele mai frumoase și speciale cadouri pentru cei dragi.
Expoziția este deschisă de miercuri până sâmbătă, între orele 10 00 – 20 00 , iar duminică între orele 10 00 – 18 00 . Ca și la multe alte ocazii și de acestă dată intrarea este liberă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ