Salonul Industriei Ușoare își deschide porțile, cu tendințele primăverii FOTO-VIDEO

107

Pentru toți cei care cred cu adevărat că iarna este spre sfârșit și ar fi cazul să se îmbrace mai primăvăratec, CCIA Timiș a pregătit iar centrul expozițional pentru noutăți. Haine, lenjerii, încălțăminte toate se asortează noului anotimp ce va veni.

Și pentru a întări această schimbare de decor de la intrare ne întâmpină un stand cu mărțișoare deosebit de gingașe. Toate fondurile adunate din vânzarea lor se vor folosi în scopuri nobile de ajutorare. Este vorba de membrii asociație BETTY & TESSA din Satu-Mic, organizație neguvernamentală înființată în 2014, care se ocupă cu protecția animalelor abandonate, având un adăpost pentru câini și pisici.

Ediția de primăvară al Salonului Industriei Ușoare inaugurează calendarul expozițional al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș pentru anul în curs. Astfel, de astăzi, până pe 16 februarie 2020, Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timiș găzduiește o nouă ediție a târgului, eveniment devenit tradițional în rândul expozițiilor de profil din vestul țării, o gală a tendințelor modei în sezonul iarnă-primăvară 2020.

Peste 60 de firme din întreaga țară, producători și comercianți, vor expune spre vânzare, la prețuri promoționale, o gamă diversificată de articole de îmbrăcăminte, tricotaje, lenjerie intimă, încălțăminte, marochinărie, pielărie, blănărie, accesorii.

Nu vor lipsi nici produsele cosmetice şi naturiste, parfumuri, bijuterii din aur şi argint, gablonţuri, articole de artizanat, decorațiuni hand made, dulciuri etc.

De Valentine’s Day, Salonul Industriei Ușoare oferă vizitatorilor ocazia de a alege cele mai frumoase și speciale cadouri pentru cei dragi.

Ca la toate edițiile anterioare, Târgul de Produse Tradiţionale din exteriorul CRAFT întâmpină publicul vizitator cu produse specifice de sezon.

Expoziția este deschisă de miercuri până sâmbătă, între orele 10.00 – 20.00, iar duminică între orele 10.00 – 18.00. Intrarea este liberă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ