Criminalul din Petrila, care l-a amenințat pe președintele României cu moartea, condamnat

73

Un bărbat din Petrila condamnat pentru omor s-a ales cu o nouă pedeapsă, după ce l-a amenințat cu moartea pe președintele României, Klaus Iohannis. Bărbatul era supărat din cauză că nu a fost grațiat de șeful statului.

Deținutul hunedorean care i-a transmis o scrisoare șefului statului din Penitenciarul Aiud, unde îşi ispăşeşte o pedeapsă de 15 ani pentru omor, a fost condamnat miercuri de Judecătoria Aiud la 1 an de închisoare pentru ultraj. Sentința nu este definitivă, ci poate fi atacată cu apel în 10 zile de la comunicare.

Costin Munteanu a fost condamnat definitiv la 15 ani de închisoare cu executare, în luna februarie a anului 2017, după ce a violat-o și apoi a ucis-o pe iubita sa cu mai multe lovituri cu un corp contondent, în zona capului.

În data de 28 martie 2015, Costin Munteanu și-a dus concubina în Munții Șureanu, la Peștera Vacii, unde a întreținut cu ea raporturi sexuale și a lovit-o cu putere în cap, până când femeia a decedat.

Cadavrul femeii, în stare avansată de putrefacție, a fost descoperit abia în data de 14 aprilie 2015, de un grup de turiști.

Sursa: ziardehunedoara.ro

LĂSAȚI UN MESAJ