Salonul Industriei Ușoare e în pas cu vremea și aduce produse de vară-toamnă-video

176

Cu mulți ani în urmă, la Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a pornit o idee. Cea de a face o radiografie a industriei ușoare din zona noastră de țară. Salonul Industriei Ușoare, ca mostră a ce se produce, industrializează și comercializează, a ajuns deja la cea de-a 33-a ediție.

Programul expozițional de toamnă se redeschide cu acest salon ce se va desfășura între 13 și 17 septembrie la binecunoscutul centru regional de afaceri din bulevardul Eroilor de la Tisa.

Până acum s-au anunțat 60 de participanți ce vin din toată țara. În afara localităților din apropiere vin tot mai mult expozanți din zone îndepărtate ca Bacău, Reghin, Brașov, Constanța, Iași sau Sovata. De amintit în mod special un cuplu de artizani ce aduc minunate ii tradiționale românești cusute de mână, ce vin deja pentru a doua oară de la Sinaia. Firma lor are constant comenzi din județul nostru, fiind un reper de bun gust pentru garderoba celor mai elegante și pretențioase cliente.

Doamna Aura Culea, managerul expoziției, este optimistă pe bună dreptate și crede că se vor mai semna încă câteva contracte, încât numărul standurilor va crește serios.

Se vor putea vedea și negocia cele mai diverse articole de confecții, marochinarie, blănuri și pielărie, lenjerii de pat sau de corp, cosmetice, produse bio și ecologice. Nu vor lipsi nici accesoriile sau bijuteriile.

Este interesantă creșterea numărului producătorilor de încălțăminte de calitate și la prețuri accesibile.

Anul acesta, vara se pare că se prelungește mult înspre luna octombrie. Și comercianți s-au adaptat la mersul meteorologiei și vor aduce multe produse de vară.
Un loc aparte este rezervat și îmbrăcămintei pentru copii, ce odată cu venirea toamnei trebuie să se pregătească pentru începerea noului an școlar.

Din păcate, la acestă ediție nu mai sunt parteneri de afaceri ce veneau de peste hotare, mai ales din Ungaria și Serbia. Poate condițiile de transport sau alte impedimente îi blochează de a mai veni la Timișoara.

Ca de obicei, pe platoul de lângă clădirea centrului expozițional se vor găsi standurile cu produse tradiționale ca cele apicole, artizanat, dulciuri făcute după rețete casnice sau chiar confecții și încălțăminte artizanală.

Oricine poate găsi ceva potrivit de cumpărat de aici, de miercuri până sâmbătă, de la 10 până la 20. Duminica programul este de la 10 până la 18. Ca întotdeauna, accesul este liber.

LĂSAȚI UN MESAJ