15.4 C
Timișoara
joi 28 septembrie 2023

Săgeți ,,prietenești” între politicienii locali

AdministrațieSăgeți ,,prietenești" între politicienii locali

Odată cu vara ce s-a instalat și vacanțele ce se întrezăresc, politicienii locali devin tot mai activi.Nu se odihnesc deloc ci continuă seria de săgeți mai mult sau mai puțin acide. Replicile ce nu contenesc sunt destul de întemeiată. Sau poate doar au scopul de ține spiritul combativ cat mai ascuțit.

O recentă luare de poziție a liberalilor timișeni referitor la mizeria din preajma monumentului dedicat lui Ion I.C.Brătianu își primește replica din partea USR.

„Valorile timișorene de respect interetnic nu sunt doar pentru discursuri politicianiste de sărbători.

Pentru niște saci de deșeuri vegetale ridicate cu întârziere, PNL mă atacă din nou în cea mai bună manieră naționalistă.

O firmă în insolvență, aleasă de administrația PNL în mandatul trecut și cu care suntem în instanță pentru executarea lucrărilor în Parcul Civic, nu a ridicat imediat sacii cu vegetația strânsă din parc. A făcut-o ieri Horticultura.

Ce face PNL-ul? Lansează un atac penibil la adresa mea, pe baza etniei mele. ”Domnul primar neamț nu știe” sau ”presupusa atenție germană la detalii lasă de dorit” – fac parte din rușinosul discurs al PNL-ului. Derapajele naționaliste, dar și misogine sunt tot mai dese în limbajul PNL și devin o scuză pentru lipsa de aptitudini politice. Se pare că strategia PNL este să preia discursul AUR. Nu va funcționa cu timișorenii.

Nimic nu poate justifica atacurile la etnie, sex sau convingeri religioase. Nu în Timișoara. Lupta politică este despre idei și fapte. Cum îndrăzniți să vă folosiți de numele Brătianu pentru un atac asupra valorilor timișorene?

Spre deosebire de sacii din parc, care sunt deja la gunoi, domnul Nica încă nu a rezolvat niciuna dintre puținele probleme pe care le are de gestionat: Castelul Huniade, Stadionul Dan Păltinișanu sau drumul de legătură cu autostrada. (Exemplu pentru un atac politic fără referire la trăsături personale ale domnului Nica – etnie, culoare, sex, locul de naștere sau altele pe care nu le-a ales)” transmite Dominic Fritz, Primarul Municipiului Timișoara, Președintele USR Timiș

Alte subiecte :

Alertă de incendiu la Spitalul de Copii Louis Țurcanu! Din fericire, nu s-au înregistrat victime

Managerul Spitalului Clinic de urgență pentru Copii „Louis Țurcanu” din Timișoara, doctorul Adam Ovidiu, a informat că n-a fost vorba despre o flacără deschisă...

PNL Timiș pierde un parlamentar important. Acesta a hotărât să-și facă propriul partid politic în vederea alegerilor de la anul

Demisie în PNL în contextul apropierii formațiunii conduse de Nicolae Ciucă de PSD. Un important lider din Ardeal a hotărât să se despartă de...

Citește și :