Să vină Cupa la Timișoara!

111

Cupa României la futsal se decide la Timișoara în acest an. Sala Constantin Jude va găzdui meciurile turneului final între 20 și 21 martie, iar Informatica Timișoara este principala favorită.

Vicecampioana a pus la bătaie 15.000 de euro în speranța de a cucerit primul trofeu și de a face propagandă futsalului. Se întâmplă cu ocazia Final Four-ului Cupei României ce are loc la Timișoara, în 20 și 21 martie. Violeții au licitat pentru a aduce turneul pe teren propriu și de a-și mări considerabil șansele de a pune mâna pe primul trofeu al sezonului.

”Avem alt confort când evoluăm acasă. Cu siguranță asta ne-a mărit șansele la câștigarea trofeului, nu știu în ce măsură. Rămâne de văzut cum vom ști să gestionăm acest avantaj și cum ne vom descurca cu două jocuri tari în două meciuri”, a punctat antrenorul Informaticii, Robert Lupu.

Cele două semifinale se joacă luni, prima, cu începere de la ora 17:30, între deținătoarea Cupei, Autobergamo Deva și Futsal Klub Odorheiu Secuiesc. Cea de-a doua, va începe de la ora 20, între echipa gazdă și campioana în exercițiu, Cityus Târgu Mureș. Finală se joacă marți de la ora 20.

”Pe lângă Cupă ne dorim să popularizăm futsalul în Timișoara. În cei doi ani de când am început acest proiect am constatat că multă lume a venit lângă noi și acum țintim mai sus. Avem planuri ca din vară să deschidem grupe de juniori…”, a completat finanțatorul clubului timișorean, Gabriel Lungu.

Informatica este vicecampioana în exercițiu a Ligii I, reușind din primul sezon să joace în finala campionatului din postura de câștigătoare a sezonului regulat.

LĂSAȚI UN MESAJ