S-a urcat băut la volan, fără permis și cu pistolul în mână

226

A băut bine la cârciumă, apoi s-a dat în spectacol în fața prietenilor. Este vorba despre un bărbat din localitatea Lovrin, cercetat de polițiști pentru conducere sub influența alcoolului și fără permis auto.

Potrivit oamenilor legii, individul în vârstă de 41 de ani, împreună cu doi amici au petrecut într-un bar din Lovrin. Pentru că localul a închis, aceștia au decis să-și încerce norocul în altă parte. Astfel că s-au urcat la volan și au pornit la drum în căutare de băutură.

Aici, șoferul și-a amintit că are în dotare un pistol cu gaze și s-a lăudat prietenilor. Unul dintre aceștia a anunțat imediat polițiștii.

În urma controlului vehiculului pe care acesta îl conducea, a fost găsit un pistol cu gaze și 16 cartușe, deținute fără drept. Bărbatul a declarat că lucrează ca agent de pază în Austria, iar arma e din dotare. În plus, polițiștii au depistat că acesta nu posedă nici permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Bărbatul turmentat s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uz de armă neletală din categoria celor supuse autorizării, fără drept, conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană sub influența băuturilor alcoolice și conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ