Ryanair spulberă concurenţa cu preţuri imbatabile la biletele de avion! Cele din ultima promoție s-au vândut ca pâinea caldă…

2798

Ryanair a lansat o promoție extraordinară pentru Timișoara: 40% reducere pentru toate rutele din Timișoara către/din Germania pentru călătorii în septembrie.

Această reducere specială incredibilă se aplică pentru locurile rezervate pe 3 rute din Timișoara către/din Berlin, Dusseldorf și Frankfurt și a fost valabilă până duminică (24 iulie), la miezul nopții (ora 24:00 GMT), doar pe Ryanair.com/ro. Responsabilii de la Ryanair spun că biletele din promoție s-au epuizat rapid și că bănățenii au fost foarte receptivi la oferta companiei

“Începând cu luna septembrie, Ryanair va conecta Timișoara cu centrele business cheie ale Europei, prin frecvențe și orare potrivite oamenilor de afaceri, ca Bruxelles, București, Londra și Milano, Ryanair fiind alegerea ideală atât pentru călătoriile business, cât și pentru cele de agrement. Pentru a sărbători numărul mare de rezervări din rețeaua noastră de rute din România, în ultimul weekend din iulie am oferit 40% reducere pentru 3 rute din Timișoara din/către Germania, pentru călătorii în septembrie. Clienții și turiștii au avut posibilitatea să aleagă din 3 rute selectate pentru care s-a aplicat reducerea specială din Timișoara către/din Berlin, Dusseldorf și Frankfurt, iar biletele s-au vândut extrem de bine”, a precizat Denis Barabas, Sales & Marketing Executive Ryanair, Romania and CEE.

Reprezentanții Ryanar promit și alte surprize pentru clienții care care aleg să zboare începând cu luna septembrie, de la Timișoara. Aici au găsit o echipă de inițiativă receptivă la toate inițiativele și propunerile lor. Ne promit mai multe detalii la conferința de presă de joi, 1 septembrie, de la Aeroportul Internațional Traian Viua din Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ