Ruta alternativă pentru Popa Şapcă, o vorbă în vânt

350

Mai ţineţi minte promisiunea primarului Timişoarei că şoferii vor avea o rută alternativă pentru a ocoli strada Popa Şapcă, închisă pentru lucrări? Ei bine, aceata rămâne o promisiune. Legătura dintre mall şi strada Badder nu se poate realiza.

În 19 mai, Nicolae Robu spunea că în maximum 2 săptămâni şoferii vr avea la dispoziţie această rută.

„În 2 săptămîni o să putem inaugura breteaua de legătură între bulevardul Antenei şi strada Baader, mai bine zis, un punct de pe Demetriade cu Baader. Lucrarea e aproape gata. Aţi remarcat că au dispărut acele relicve ale cimentului din perioada comunistă. Erau acele construcţii pe care le-am desfiinţat complet si pe acolo e făcut un drum. El va fi prelungit prin domeniul Iulius Mall-Openville până pe Lipovei şi spre Aradului. Când vom da în folosinţă această bretea, ne va fi mai uşor cu Popa Şapcă închisă”, spunea primarul Timişoarei, Nicolae Robu, la mijlocul lunii mai.

Ei bine, acum edilul şef s-a răzgândit. Spune că o clădire care stă exact în mijlocul viitoarei străzi trebuie demolată. Aceasta este însă proprietate privată şi momentan autorităţile nu au acordul deţinătorului pentru a pune imobilul la pământ. De asemenea, muncitorii au descoperit o reţea de gaz care trebuie relocată. Aşadar, şoferii nu au decât să se înarmeze cu răbdare şi să aştepte deschiderea străzii Popa Şapcă, programată pentru 15 septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.