„Ruga Timișoarei” , sărbătorită de mii de timișoreni-VIDEO

714

Sărbătoarea „Rugii Timișoarei” a început sâmbătă, însă duminică, la Teatrul de Vară din Parcul Rozelor, scena a găzduit cei mai așteptați interpreți din Banat. Soliștii și formațiile muzicii bănățene, precum Nicoleta Voica, Andreea Voica, Carmen Popovici Dumbravă și mulți alții, au întreținut atmosfera de sărbătoarea până la ora 23.00 Festivitatea a început cu Jocul Rugii și participarea ansamblului folcloric „Timișul”.

Evenimentul a fost organizat de Primăria Municipiului Timișoara și Casa de Cultură. Publicul s-a declarat încântat de prestația formațiilor de pe scenă, astfel că a petrecut până târziu. Chiar dacă evenimentul s-a suprapus cu concertul dedicat Capitalei Culturale Europene, timișorenii au participat la ambele evenimente. Nici primarul orașului, Nicolae Robu nu a lipsit. El a transmis bucuria pe care o simte, atunci când vede că orașul îmbracă straie de sărbătoare, într-un moment memorabil pentru timișeni.

În cadrul festivalului nu a lipsit mâncarea tradițională, grătarele, micii și specialitățile dulci. Pe strada acad. Alexandru Borza, unde au fost amplasate terasele, traficul a fost închis sâmbătă și duminică, până la ora 24.00.

LĂSAȚI UN MESAJ