Rooftop Party, Târg de accesorii Bag Expo și promoții estivale, la Iulius Mall Timișoara

87

Sfârșitul de săptămână vine la Iulius Mall Timișoara cu propuneri de a petrece timpul liber la shopping sau în ritmuri de dans. Cei pentru care muzica este cea mai bună companie în week-end sunt așteptați la The Biggest Rooftop Party, iar cei care vor să fie în trend și la plajă sau în drumețiile montane pot alege din mii de accesorii prezentate la Bag Expo.

 Vineri, 21 iulie 2017, de la ora 19.00, la Iulius Mall Timișoara se desfășoară cea de-a treia și ultima ediție din acest an a The Biggest Rooftop Party In Town. Cei care preferă să asculte muzică electronică la înălţime se vor delecta cu ritmurile Karmon, Luca M, JUST2 și Clarkent. Atmosfera relaxantă și muzica bună sunt ingredientele unei seri de distracție, pe care o promit organizatorii The Biggest Rooftop Party. Biletele vor putea fi achiziționate și la intrare, valoarea acestora fiind de 30 de lei, înainte de ora 20.00, respectiv 40 de lei, după acest interval.

 Până duminică inclusiv, demisolul Iulius Mall Timișoara găzduiește târgul de genți și accesorii Bag Expo. Cei care se pregătesc de concediu sau vor să își accesorizeze ținutele cu piese în tendințe pot alege din peste 6.000 de articole expuse. În centrul atenției sunt gențile de plajă și rucsacurile pentru drumeţii, precum și alte accesorii de vacanță. De la genți supradimensionate sau mini, rucsacuri versatile și cluth-uri extrem de elegante pentru doamne și domnișoare, până la portofele, curele, genți, borsete, serviete, genți de voiaj sau rucsacuri sport pentru domni, toate sunt disponibile într-o varietate de modele, la Bag Expo, în Iulius Mall Timișoara.

 În plus, sesiunile de shopping sunt și mai plăcute în această perioadă, pentru că brandurile din Iulius Mall Timișoara își întâmpină clienții cu promoții de până la 70%. Piese vestimentare, încălțăminte, articole sportive, bijuterii, produse cosmetice, decorațiuni și multe altele sunt acum la oferte estivale.Catalogul complet al promoțiilor este disponibil pe pagina de Facebook și pe site-ul Iulius Mall Timișoara.

(P)

LĂSAȚI UN MESAJ