În sfârșit ! O stațiune celebră din Banat primește bani pentru a-și schimba înfățișarea !

2839

Se fac demersuri pentru reabilitarea unei stațiuni îndrăgite de multi români, situată în vestul țării!

Edilul-șef al oraşului Băile Herculane, primarul Cristian Miclău, a semnat joi, 20 iulie, la sediul ADR Vest din Timişoara contractul de finanţare a proiectului care vizează realizarea unor lucrări importante în ceea ce priveşte infrastructura oraşului de pe Valea Cernei.

Este primul proiect care a fost încununat de succes prin semnarea contractului de finanţare de aproape 3,5 milioane EURO, prin care se va reabilita Parcul Vicol, trei poduri din Băile Herculane, precum şi Piaţa 1 Mai şi Piaţa Herculeş care vor schimba înfăţişarea staţiunii noastre! Eforturile noastre au fost încununate prin semnarea acestui contract de finanţare, aşteptat de administraţia locală şi locuitorii din Băile Herculane!”, a declarat Cristian Miclău.

Până la începerea practică a lucrărilor, mai sunt încă paşi de realizaţ.

„Începând cu anul viitor vor fi demarate aceste lucrări! Până atunci sunt o serie de reglementări care trebuie respectate, se va face achiziţia firmei de consultanţă care se va ocupa de achiziţiile publice, va urma licitaţia, perioada de contestaţii… Noi sperăm că de anul viitor vor începe şi lucrările la aceste obiective! Banii vor fi alocaţi prin semnarea acestui contract… Prin acest proiect se urmăreşte redarea unei alte înfăţişări staţiunii Băile Herculane şi a veni în întâmpinarea turiştilor cu o nouă imagine a staţiunii, să se apropie cât de cât de ceea ce a fost în trecutul nu prea îndepărtat!”, a conchis primarul orașului Baile Herculane.

sursă: radioresita.ro

LĂSAȚI UN MESAJ