Româncă ucisă de soț, în plină stradă. Crima șochează Spania

416

Încă o româncă a fost ucisă de soț în Spania. Femeia a fost atacată cu un obiect contondent, iar o singură lovitură i-a fost fatală. Crima, care a avut loc în apropiere de Madrid, este a doua comisă într-o familie de români, în mai puțin de 48 de ore.

Femeia a fost omorâtă, duminică noaptea, în jurul orei 0:30, în apropierea gării din Collado Villalba, un orăşel situat la nord de Madrid. Românul acuzat de crimă are 59 de ani şi a fost arestat, scrie El Pais.

Victima, în vârstă de 48 de ani, a fost atacată cu un obiect contondent, iar o singură lovitură primită în cap i-a fost fatală. Anchetatorii spanioli spun că, pentru moment, nu se cunosc circumstanțele comiterii omorului deoarece românca nu a depus nicio plângere împotriva soțului ei.

Femeia este a doua româncă ucisă de soț în Spania, în mai puțin de 48 de ore. În noaptea de sâmbătă spre duminică (7/8 iulie), o româncă din Buzău a fost ucisă de iubitul ei. Bărbatul este tot român și aveau împreună două fetițe. După crimă, bărbatul de 33 de ani a fugit și poliţiștii îl caută de mai bine de două zile.

sursa: libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ