Dezvoltarea imobiliară de office din Timişoara nu stă pe loc. S-a deschis o nouă clădire de birouri

213
Unul dintre cele mai ambiţioase şi inovative concepte de complexuri imobiliare prinde contur rapid la Timișoara. Prima clădire de birouri ridicată pe bulevardul Take Ionescu, lângă Poliţia Judeţului Timiş, este aproape gata, iar primii chiriaşi s-au instalat deja. Prima companie care a deschis birouri aici este una internaţională, lideră pe piaţa mondială în soluţii de date şi tehnologii din varii domenii. Acum, cei 130 de angajaţi îşi desfăşoară aici activitatea.
“Este un proiect foarte atractiv pentru compania noastră prin faptul că este o dezvoltare imobiliară cu adevărat premium în Timișoara, care creează un nou standard pentru spațiile de lucru, dar și pentru locuire. Suntem mândri să fim prima companie care își începe activitatea aici. De asemenea, suntem încântați de mediul de lucru extraordinar pe care ISHO ni l-a pus la dispoziție și suntem convinși că ne va ajuta să atragem noi talente și să ne fidelizăm angajații prezenți, ceea ce reprezintă un sprijin important pentru planurile noastre de creștere și dezvoltare în Timișoara”, declară Chris Watson, managerul european al companiei.
Faza I a proiectului ISHO Offices are o suprafață închiriabilă de 15.000 mp, care este închiriată aproape în întregime. Mai multe companii și-au preluat spațiile închiriate în vederea amenajării, astfel încât să își înceapă activitatea în cursul acestei veri.
“Proiectul nostru atrage atenția celor mai importante companii din regiunea de vest a țării. Vom anunța curând alte câteva contracte de închiriere în clădirile noastre. Interesul major pentru ISHO ne-a determinat să urgentăm lucrările de construcție și la faza a doua a clădirii de birouri”, declară Ovidiu Şandor, dezvoltatorul imobiliar.
Când va fi gata, complexul imobiliar va cuprinde şi apartamente de locuit pe lângă birouri, parcuri, locuri de ralaxare şi o alee pietonală. Conceptul, spun dezvoltatorii, va obține unul din cele mai ridicate scoruri de certificare internațională de clădire verde pentru un proiect din România, reducând impactul asupra mediului și oferind chiriașilor cele mai mici costuri administrative din oraș.

LĂSAȚI UN MESAJ