Bebeluș de 3 luni, mort într-un accident teribil pe o șosea din Banat!

1616

Un grav accident de circulație s-a petrecut în weekend-ul trecut pe Drumul Național 68, pe raza localității Băuțar din Caraș-Severin.

O femeie în vârstă de 21 de ani, care se afla într-un autoturism, însoțită de fiul ei de numai trei luni de zile și de un alt pasager, se deplasa din direcția Hațeg spre Oțelu Roșu. La un moment dat, pe raza localității Băuțar, tânăra șoferiță a scăpat de sub control automobilul, care a ieșit în decor unde s-a lovit de un gard și a ricoșat pe partea stângă, unde s-a lovit frontal de un stâlp.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție și o ambulanță SMURD care au transportat pasagerii răniți la spital. Deși, într-o primă fază, medicii se arătau îngrijorați de starea victimei care s-a aflat la volan, aceasta a fost stabilizată.

Din păcate, băiețelul de numai trei luni de zile, s-a stins din viață la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș, cu toate eforturile depuse de medici. Conform precizărilor IPJ Caraș-Severin, bebelușul nu era transportabil, fiind luată în calcul această posibilitate pentru salvarea vieții micuțului.

Femeii i s-au recoltat probe biologice, în urma cărora a rezultat că aceasta nu consumase băuturi alcoolice sau alte substanțe înainte de a urca la volan. Băiețelul se afla într-un scaun auto special conceput pentru vârsta lui și pentru deplasările cu autoturismul.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă în acest caz pentru tânăra mamă care a produs accidentul.

sursa: reper24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ